Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Het Verschil tussen Handbediende Schijnwerper en Flitslichten

Certificaat
CHINA Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. certificaten
CHINA Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Fantastische Lichtbron! Het is groot voor verlichting in een elektriciteitspanne, kamperend, of werkend aan de auto. Ik had een verbazende ervaring, bent u professioneel.

—— Myrle Richards

Het was een genoegen om met u te werken. De dienst was groot, professioneel, op tijd en voltooide de taakplanning!

—— Richard L. Wisner

Groot draagbaar geleid licht. Draadloos, navulbaar, bestand, en uiterst duurzaam water. De LEIDENE lichte verblijven koelen.

—— Austin David

Geschikt, snel, efficiënt.

—— Steven

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het Verschil tussen Handbediende Schijnwerper en Flitslichten
Laatste bedrijfsnieuws over Het Verschil tussen Handbediende Schijnwerper en Flitslichten

Het Verschil tussen Handbediende Schijnwerper en Flitslichten

 

Zowel zijn de handbediende schijnwerpers als de flitslichten draagbare verlichtingsinrichtingen die worden gebruikt om donkere ruimten te verlichten, maar zij hebben sommige zeer belangrijke verschillen in hun ontwerp en functie.

 

  1. Straalnadruk: Het primaire verschil tussen een handbediende schijnwerper en een flitslicht is de straalnadruk. De schijnwerpers worden ontworpen om een geconcentreerde, intense lichtstraal over een lange afstand te ontwerpen, kunnen vaak honderden meters en onze huidige verste straalafstand 1200 meters bereiken. Dit maakt tot hen ideaal voor openluchtactiviteiten zoals de jacht, het kamperen, en onderzoek en redding. De flitslichten, anderzijds, hebben een breder straalpatroon en zijn beter geschikt voor het close-upwerk of algemeen gebruik.
  2. Lichtintensiteit: De handbediende schijnwerpers zijn typisch krachtiger dan flitslichten, welke middelen zij een helderdere en intensere lichtstraal produceren. Dit is omdat zij grotere reflectors en lenzen gebruiken om het licht te concentreren en te leiden. Onze krachtigste handbediende schijnwerper kan de super hoge 3000 lumen bereiken output. De flitslichten, anderzijds, worden ontworpen compact en lichtgewicht om te zijn, wat hun machtsoutput beperkt.
  3. Levensduur batterij: wegens hun krachtigere output, vereisen de handbediende schijnwerpers over het algemeen meer energie om meer batterijmacht in werking te stellen en te verbruiken. Dit betekent dat hun levensduur batterij gewoonlijk korter is dan dat van flitslichten. De handbediende schijnwerpers hebben ingebouwde de pakken van de lithiumbatterij gebruikt, en de flitslichten gebruiken gewoonlijk droge batterijen, 18650 batterijen, enz.
  4. Vormfactor: De schijnwerpers zijn over het algemeen groter en zwaarder dan flitslichten, wegens hun grotere reflectors en lenzen. Dit kan hen hinderlijker maken om rond voor lange perioden van tijd te dragen. De flitslichten worden ontworpen klein, lichtgewicht om te zijn, en in een zak gemakkelijk gedragen of gedragen aan een riem.
  5. Maak waterdicht: De handbediende schijnwerpers zijn wijd gebruikt in openlucht vochtige en regenachtige plaatsen, zodat is de waterdichte capaciteit van de schijnwerper hoger dan de regelmatige flitslichten die in dagelijkse inspectie, huis, en reserveprocessen worden gebruikt.
  6. Materialen: Regelmatig wordt de kunststof gebruikt om de handbediende schijnwerperhuisvesting te bouwen, en het siliconerubber wordt gebruikt om de prestaties van de effectweerstand van de handbediende schijnwerpers te verbeteren. Voor de flitslichten, worden de meesten van hen gemaakt van robuuste aluminiumlegering, zodat kan het aluminiumflitslicht gemakkelijk vanaf de verschillende vormverzoeken worden aangepast.

Wij hebben vele beroeps geproduceerd en oorspronkelijk ontworpen handbediende schijnwerpers en flitslichten, als u in hen geinteresseerd bent, zullen wij blij zijn om aan u de bestseller en de nieuwste modellen aan te tonen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het Verschil tussen Handbediende Schijnwerper en Flitslichten  0

 

 
Bartijd : 2023-02-16 15:03:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Weifang ShineWa International Trade Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Sherry Tsau

Tel.: +86 536 2287028

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)